Tablete za potenciju

Tablete za potenciju u dm-u, na biljnoj bazi – cijena u ljekarnama

Tablete za potenciju prodaju se u trgovinama i na internetu kao prirodni lijekovi za poboljšanje seksualne izvedbe na različite načine. Obično se izrađuju od biljaka i često uključuju nekoliko različitih biljnih dodataka pomiješanih zajedno. Neki proizvođači tvrde da ovi proizvodi mogu povećati veličinu penisa ili poboljšati zdravstvena stanja vezana uz seksualnu izvedbu poput erektilne disfunkcije i slabog seksualnog nagona.

Tablete za potenciju u dm-u

Tablete za potenciju – što je to?

Tablete za potenciju mogu se kupiti na recept ili bez istoga. To većinom ovisi o vrsti glavne aktivne tvari u njima. Tablete na recept smatraju se učinkovitijima. Dobro poznati pripravci koji sadrže sildenafil također bi trebali učinkovito djelovati. Vrijedno je znati jesu li tablete sigurne i kako ih koristiti.

XTRAZEX će otključati vaš seksualni potencijal

  • Osigurava snažnu i stabilnu erekciju
  • Povećava izdržljivost i užitak tijekom seksa
  • Čini odnos duljim i do 4 sata

VAŽNO! Apsolutno svaki muškarac se mora suočiti s određenim problemima u seksualnoj sferi! Zanemarivanje znakova upozorenja može dovesti do potpune seksualne impotencije i ozbiljnih psiholoških problema kao što su: manjak samopouzdanja, strah od razočaravanja ili nemogućnosti zadovoljavanja partnera itd.

Naruči uz popust!

Tablete za potenciju namijenjene su odraslim muškarcima svih dobnih skupina, ali nije sigurno da će pomoći svima. Ovi pripravci pomažu poboljšati seksualnu učinkovitost samo u situacijama kada su ovi problemi uzrokovani organskim čimbenicima, kao što su kardiovaskularne bolesti. Sigurno je da čak i najmoćnije i najučinkovitije tablete neće pomoći muškarcima čiji su problemi psihički ili uzrokovani okolišnim čimbenicima.

Tablete za potenciju – vrste

U produžetku dajemo primjere postojećih tableta za potenciju.

Tablete za potenciju – dodaci prehraniTablete za potenciju koje možete kupiti bez recepta obično su dodaci prehrani. Više ih je na tržištu nego lijekova, zbog čega su vrlo lako dostupne. Tablete za potenciju obično sadrže biljne ekstrakte koji su se pokazali učinkovitim u poticanju erekcije.
Lijekovi za potenciju, bez receptaDostupni bez recepta, sadrže aktivnu tvar sildenafil. Donedavno su lijekovi s ovom aktivnom tvari bili dostupni samo na recept, ali sada ih možete kupiti u ljekarni, a da prethodno ne morate posjetiti svog liječnika.
Lijekovi na receptTakođer je dobro konzultirati se s liječnikom zbog erektilne disfunkcije. Može vam propisati tablete za liječenje na recept. Ako imate problema s erekcijom, liječnik vam može propisati lijekove s aktivnom supstancom tadalafil, vardenafil, testosteron i drugima.

Što uzrokuje probleme s erekcijom?

probleme s erekcijom

Problemi s erekcijom u starijih muškaraca povezani su s hiperplazijom prostate, hipertenzijom ili bolesti koronarnih arterija. U mlađih muškaraca u dobi od 20 godina problemi mogu nastati uzimanjem steroida koji se koriste za povećanje mišićne mase. Problemi s potencijom u četrdesetogodišnjaka uzrokovani su lošom prehranom i nedostatkom vježbanja. Kao posljedica toga dolazi do niže razine testosterona i kardiovaskularnih problema. Statistički gledano, problemi s erekcijom mogu biti uzrokovani i teškim pušenjem.

Tablete za potenciju u dm-u – djelovanje

U slučaju gore spomenutih čimbenika, tablete za potenciju u dm-u značajno pomažu muškarcima mentalno dodajući samopouzdanje. Tablete za potenciju intenzivno utječu na krvožilni sustav, povećavaju propusnost žila. Kao posljedica toga, u situaciji prirodnog uzbuđenja, penis može primiti dovoljno krvi. Najčešće je dovoljno da penis poveća svoju veličinu i postigne potrebnu tvrdoću. Vrijedno je zapamtiti da čak ni najbolji lijekovi za potenciju neće pomoći u povećanju želje za seksom. Razina želje za seksom ostat će ista. Lijekovi ove vrste također neće djelovati kod muškaraca s depresijom, onih koji su pod stresom, u sukobu s partnerom, tj. pate od različitih mentalnih i emocionalnih problema.

Jesu li tablete za potenciju sigurne?

Tablete za liječenje impotencije na recept sigurne su ako se uzimaju prema uputama. Svaka od njih podvrgnuta je detaljnim testovima prije stavljanja u prodaju. I ne samo to – pokazalo se da lijekovi za erekciju, povećanjem protoka krvi u krvnim žilama, blagotvorno utječu na njihov epitel. Tablete za potenciju se čak koriste za sprečavanje koronarne bolesti srca. Međutim, treba imati na umu da su problemi s erekcijom prvi simptom kardiovaskularnih problema. Trebate posjetiti liječnika ako se pojavi takav problem.

Tablete za potenciju – kako ih koristiti?

Tablete za potenciju bez recepta, koje sadrže biljne ekstrakte, obično se redovito primjenjuju otprilike 10 tjedana 1-2 tablete dnevno. Ovo je vrijeme koje je – prema proizvođaču – potrebno da sredstvo utječe na tijelo i poboljša snagu. Ako je potrebno, liječenje se može ponoviti.

Tablete koje sadrže sildenafil dovoljno je uzimati barem sat vremena prije snošaja, jer imaju privremeni učinak.

U oba su slučaja ključno strpljenje i pravilnost. Erektilna disfunkcija ista je bolest kao i hipertenzija ili čir na želucu. Ne može se očekivati ​​(iako se svejedno može dogoditi) da će nakon uzimanja jedne tablete doći do određenog poboljšanja. Također se može dogoditi da ova vrsta terapije uopće ne poboljša čovjekovo stanje. Tada je potrebno otkriti prave uzroke tegobe i primijeniti drugačiju vrstu liječenja. O tome uvijek treba odlučiti liječnik.

Ipak, ne treba očekivati ​​povratak mladenačkoj snazi ​​i kondiciji. Pripravci iz ove skupine lijekova poboljšavaju erekciju i njezinu kvalitetu, ali samo u onoj mjeri u kojoj je tijelo (anatomsko i fiziološko) adekvatno dobi. Međutim, sigurno mogu doprinijeti zadovoljstvu tijekom seksualnih odnosa.

Tablete za potenciju na biljnoj bazi

Tablete za potenciju u dm-u

Neke popularne tablete za potenciju sadrže tvari prirodnog podrijetla (tablete na biljnoj bazi). Najpopularnije su ginseng, maka, mljeveni mace i kineska Schisandra. Te su tvari dizajnirane za poticanje erekcije, poticanje libida, povećanje krvnog tlaka, osjetljivosti na podražaje, dodavanje snage i živahnosti, kao i pojačavanje seksualnih senzacija i poboljšanje osjetljivosti erogenih zona. Međutim, njihova učinkovitost varira, a znanje o indikacijama uglavnom se temelji na dugoročnoj upotrebi ovih biljaka. Oni se sigurno ne mogu koristiti kao brzinska pomoć za erekciju, u trenutku. Željeni rezultati mogu se dobiti samo redovitim korištenjem pripravaka u trajanju od šest ili osam tjedana.

Tablete koje sadrže sildenafil

Trenutno na hrvatskom tržištu postoje 4 lijeka koja sadrže sildenafil: Maxon Active, Maxigra Go, Inventum i Mensil. U pakiranju svakog od njih pronaći ćete male tablete koje sadrže sildenafil. Poredak tableta s potencijom predstavljen na ovoj stranici ima za cilj temeljito provjeriti svaki od ovih proizvoda i ispitati razlike među njima.

Tablete za potenciju – cijena u ljekarnama

Cijena tableta za potenciju može biti različita. Toplo vam preporučujemo da obratite pažnju samo na tablete s prirodnim sastavom. Cijene možete pronaći u ljekarnama i forumima.

Možete li postati ovisni o tabletama za potenciju?

Često uzimanje pojačivača erekcije na neki način uzrokuje opsjednutost o njima. Međutim, to je samo mentalna ovisnost koja se može objasniti strahom od neuspjelog odnosa, tj. kompromisa. Ne možete biti ovisni o ovim preparatima kao što biste bili ovisni o alkoholu ili drogi – lijekovi za erektilnu disfunkciju ne djeluju na središnji živčani sustav. To ne znači da možete posegnuti za njima bez suzdržavanja. Opasno je uzimati lijekove za poboljšanje erekcije i istovremeno piti alkohol. Ova kombinacija može imati pogubni učinak na jetru. Uz to, velika količina alkohola, posebno jakog alkohola, odgađa ili sprečava ejakulaciju. Čak ni dvostruke doze lijekova za erektilnu disfunkciju neće pomoći u ovoj situaciji. Snošaj neće biti moguć.

Korisni izvori za čitanje:

  1. https://hr.wikipedia.org/wiki/Impotencija
  2. https://hr.wikipedia.org/wiki/Nuspojava
  3. https://hr.wikipedia.org/wiki/Lijek

Komentiraj