Hoćete li izgubiti kožu nakon što izgubite 50 kilograma?

Odgovor

01/24/2021
Bunker

Da. Vjerojatno. Imate nešto što se zove elastičnost kože, na što utječu nekoliko stvari poput starosti i količine istezanja kože koja je morala učiniti kako bi se prilagodila toj dodatnoj težini. Pedeset kilograma nije toliko da jamči da će izazvati labavu kožu, ali dovoljno je da je vjerojatno, pogotovo ako se ta težina uglavnom nosila na jednom mjestu, poput vašeg trbuha.

Izgubio sam blizu 300 kilograma i imao sam labav kožu po cijelom tijelu. Bilo je potrebno nekoliko operativnih zahvata da ukloni sav višak, koji je sam iznosio oko 18 kilograma. Zbog načina na koji se moja raspodijelila, još uvijek imam ponešto labave kože na nekim mjestima koja nisu dovoljna za operativni zahvat, poput mojih brada, što sisa jer nije super vidljivo, kad god to primijetim i sam čini mi se da se osjećam starije, kao nešto što bih vidio na dami dvadeset godina stariju. Mrzim to.

Pedeset kilograma ravnomjerno raspoređeno na nekoga tko je visok i na mlađoj strani stvari uopće neće imati problema s elastičnošću, a koža se može smanjiti bez ostavljanja labavosti, pogotovo ako radite i neki trening s utezima da biste je ispunili mišića.

Pedeset kilograma na kraćoj osobi koja je starija i radi samo neku ekstremnu dijetu možda, bez ikakvih treninga s utezima, pogotovo ako se sve nosi u sredini, puno je vjerojatnije da će rezultirati labavom kožom.

Christiansen
Budite sigurni da konzumirate hranu gustu u vitaminima, mineralima i hranjivim sastojcima, a konzumirate najmanje 60% te hrane sirovom (razmislite o velikim zdravim salatama sa širokom raznolikošću što je više moguće). Quora i YouTube izvrsni su resursi za dobivanje ideja za jedinstvene salate koje će vam koristiti s različitim vitaminima. Kosa prolazi kroz ciklus u kojem se u različitim vremenima...

Tvoj odgovor