Je li mršavljenje lako?

Odgovor

01/24/2021
Judsen Lovelace

Gubitak kilograma je jednostavan, ali nije jednostavan.

Ako imate prekomjernu težinu, postupak je bolno jednostavan; jedite zdravo i vježbajte. To je sve što postoji, bez obzira na to što vam itko ikad kaže. Razdoblje.

To je tako jednostavno da biste pomislili da bi svi to jednostavno napravili, ali nažalost, sa svakom novom režimom prehrane i vježbanja, fitness industrija izbjegava pravi problem.

Gubitak kilograma je izazovno. Zašto? Jer vas prisiljava da promijenite svoj život. Ne samo vaše navike, već i vaše stil života. Promjena načina života je razgovor koji bismo trebali voditi.

Možete isprobati svaki novi trendovski način mršavljenja, ali ako vas nisu naučili osnovama dobre prehrane i vježbanja, i uvjereni da je to zapravo važno (i zašto), sve što učinite činit će vam se privremenim. Na neki način stvarni problem upravo pokrivate banderom.

Spustajući se u gustu mrlju i stvarno uložiti napore za promjene, postavlja se pitanje: kakav mentalitet posjeduje, koji im na prvom mjestu čini višak kilograma i kako taj mentalitet oblikuje njihovo ponašanje?

Ovo je dio mršavljenja koji bitku čini pravim izazovom. To je više od svakodnevnog praćenja popisa „učiniti“. To uključuje mnogo introspekcije, predanosti, motivacije i dozu teške ljubavi.

Belva
Izgubiti 10 kg u 1 mjesecu, izvedivo, ali nije idealno! Izgubiti 10 kilograma u jednom mjesecu velik je izazov da ga se ne uzima olako. Općenito, preporučujemo ciljanje gubitka kilograma maksimalno 1kg tjedno. Ovdje smo dvostruki, jer ćete morati izgubiti 1 kg tjedno da biste postigli svoj cilj. Ovisno o početnoj težini, moguće je (više kilograma gubite i lakše je izgubiti puno na početku), međut...

Tvoj odgovor