Koliko kilograma mogu izgubiti s Phentermineom?

Odgovor

01/24/2021
Kerwon

Možete izgubiti puno kilograma, ali ovaj je lijek namijenjen uparenju s vježbanjem i zdravom prehranom, jer u suprotnom nećete izgubiti ništa.

Prvih nekoliko dana uopće ne osjećate želju za jelom. Možda ćete čak zaboraviti jesti sve dok ne osjetite da vam želučana kiselina sagorijeva jer je prazna, zato zapamtite i pokušajte jesti na vrijeme i ne postidite se dugo. Možete dobiti čir na želucu, gastritis i usporiti metabolizam.

Dobar dio je što doista pomaže kod tjeskobe i žudnje. To je lijek koji djeluje na vaš središnji živčani sustav i blokira vaš centar gladi. Također vam daje fokus i energiju, pa iskoristite to radeći nakon 30 minuta uzimanja.

Ovaj lijek može izazivati ​​ovisnost, pa se ne preporučuje koristiti nakon 12 tjedana (moj radnik me tjera da ga skinem za 4 tjedna, a zatim ga uzimam još 12).

Još jedna stvar koju treba uzeti u obzir je da ova pilula ima sekundarne učinke kao što su: zatvor, dehidracija (pretjerana žeđ), povećani otkucaji srca (trkački otkucaji srca), glavobolja i nesanica.

Da biste ih izbjegli, pijte puno svježe vode svaki dan, konzumirajte vlakna i uzmite je prije 10 sati kako biste mogli spavati noću. Ako vam kuca srce, dišite duboko i pokušajte se opustiti.

Ovaj lijek je kontroliran i ne bi ga trebali uzimati osobe s povišenim krvnim tlakom, srčanim stanjima ili trudnice.

Uspio sam izgubiti 80 kilograma dijetom, vježbanjem i povremenom upotrebom fentermina. Prvotno sam uzimala 15 mg dnevno, a moj je dr. Povećao na 30 mg nakon 6 mjeseci, jer se to tijelo prilagođava (dakle razdoblja od 4 tjedna).

Ovaj test na lijek je pozitivan na testove na amfetamin, pa to morate biti svjesni.

Kad odem od toga, tjedan dana postanem jako umoran i trebam puno spavati. Također imam tendenciju da imam glavobolje za otprilike tjedan dana. Naravno, glad se vraća, ali ne previše loše. Samo jedite u normalno vrijeme i zdrave zalogaje pri ruci.

Preporučujem ga osobama koje prejedaju i imaju anksioznost.

Nadam se da će ovo odgovoriti na neka od vaših pitanja. Sretno!

Elman Milich
Već nekoliko godina uzimam nekoliko dijeta za mršavljenje. S visinom od 149 cm, prešao sam s 54 na 48 kg. Želeo bih stoga iznijeti neke svoje stavove o tim dijetama: Sve preporučam: S niskim udjelom ugljikohidrata, jedite čisto i povremeno post - dobro za mršavljenje, opće zdravlje i kvalitetu života. Do sada je moja dijeta vrsta mješavine triju. Preporuka onima koji žele izgubiti puno masti, tvrd...

Tvoj odgovor