Koja je najbolja klinika za mršavljenje u New Delhiju u Indiji?

Odgovor

01/24/2021
Olnek Almario

Drago mi je da ste pitali. Odgovor je jednostavan. TAF - Saket, New delhi.

Mučila sam se s težinom. I kao i svaka druga osoba s prekomjernom težinom, probala sam sve. I drago mi je što sam učinio ono što sada znam što djeluje na mene i što odgovara mom tijelu.
Pretražio sam na web mjestu
... očito i jedino ime koje se spominjalo više puta bio je TAF. Iskoristio sam priliku i posjetio ovo mjesto.
I vjerujte mi, jedino što žalim imam kada mi je rekao da mi treba tjedan dana za početak. Svoj put bih mogao započeti prije tjedan dana s ovom nevjerojatnom obitelji (oni nisu tim ili osoblje, vjerujte mi da su poput obitelji koja vas u osnovi usvoji).
Kad malo radite s njima, svemir vas gura i dobivate 101% rezultata.
Obećali su mi 6 mjeseci .. 20kg. Znam da će te šokirati / zadiviti / Jao kad kažem više od toga. Izgubio sam 15 kilograma u 3 mjeseca. (Da .. ne šalim se).
Osiguravaju da istiskuju masnoće iz vašeg tijela nevjerojatnom kombinacijom samo prehrane i tehnike grijanja / hlađenja masti.
Više od toga ono što me najviše privlači je vibracija Pozitivne koju dobivam na ovom mjestu. I ne, ova vibra nije samo aroma čajevca ili dizajn koji je gotovo viktorijanski. Članovi ove obitelji.
Od dr. Manishe (koji je pomogao u planiranju mojih seansi), do Ritua (koji je osmislio moju prehranu i koju apsolutno volim) do Jessy, Sonia, Deepika, Sunita, Anchal, Bhumi & Pommy i drugih (sa svojim prekrasnim osmijesima, srdačnom dobrodošlicom i pomažući mi u sjednicama), ne mogu im dovoljno zahvaliti. Kao i sada, težim ono što koristim da bih vagao prije 6 godina u samo 3 jeziva mjeseca.
Kao da je dizajniran za mene. Uvjeren sam da se i svi koji posjete ovo mjesto osjećaju isto.
Radujem se mojoj potpunoj transformaciji (kao što dr. Manisha spominje).
Reći da to volim, nije dovoljno.

Kerwon
Možete izgubiti puno kilograma, ali ovaj je lijek namijenjen uparenju s vježbanjem i zdravom prehranom, jer u suprotnom nećete izgubiti ništa. Prvih nekoliko dana uopće ne osjećate želju za jelom. Možda ćete čak zaboraviti jesti sve dok ne osjetite da vam želučana kiselina sagorijeva jer je prazna, zato zapamtite i pokušajte jesti na vrijeme i ne postidite se dugo. Možete dobiti čir na želucu, gas...

Tvoj odgovor