Što uzrokuje neobjašnjivo mršavljenje?

Odgovor

01/24/2021
Faux Revels

Što uzrokuje neobjašnjivo mršavljenje?

Bio bih jako zabrinut zbog ozbiljnog medicinskog problema koji uzrokuje masovno mršavljenje, jer je ovu vrstu mršavljenja teško upravljati, dok je zdrava. Neke stvari o kojima bih brinuo:

  1. Hiperaktivna štitnjača
  2. Rak
  3. Tuberkuloza. I rak i tuberkuloza u posljednjih nekoliko stoljeća, prije pojave moderne medicine koji su dali jasniju dijagnozu, nazivali su se „konzumiranjem“ ili „gubitkom“.
  4. Teško smanjeni apetit, poput uporabe stimulansa, upotrebe opioida, depresije ili drugih učinaka lijekova.
  5. Ekstremno ograničenje unosa prehrane, poput anoreksije nervoze. To je obično popraćeno pretjeranim vježbanjem koje bi također uzrokovalo gubitak kilograma.
  6. Malapsorpcija hrane ili problemi s alergijom, obično se manifestiraju kao proljev koji je ponekad krvav; a ponekad popraćena bolovima u trbuhu.
  7. Zlouporaba laksativa ili kronična infekcija poput giardijaze, parazita ili upotrebe antibiotika, čime se odbacuje uobičajena populacija bakterija u crijevima. Također se obično manifestira kao proljev.

Sva su ta zdravstvena pitanja vrlo ozbiljna i potrebna im je hitna, ako ne i hitna medicinska pomoć. Postoji razlog da se tijelo razvilo da bi sačuvalo našu težinu u određenom rasponu, što otežava dramatično mršavljenje. Biti u stanju s minimalnim ili nikakvim naporima velika je, velika, džinovska crvena zastava da se događa nešto ozbiljno pogrešno.

Dumond Hodd
To vam je žučni mjehur ', rekao je. "Imate žučne kamence." Ultrazvučni pregled nekoliko dana kasnije potvrdio je da nemam jedan, već tri kamena u žuči, jedan centimetar poprečno. Bio sam zbunjen. Sada sam idealna težina za svoju visinu i vježbam gotovo svaki dan. Moja stara dijeta nikad nije bila tako loša (pojela sam previše), ali moj novi režim ispunjen je voćem i povrćem. Zasigurn...

Tvoj odgovor