Kako HCG pomaže u mršavljenju?

Odgovor

03/03/2021
Aggy

HCG dijeta ne djeluje. Razdoblje.

Kao endokrinolog sa sigurnošću mogu reći da HCG nema nikakve veze s gubitkom kilograma. Većina dijeta koje preporučuju HCG injekcije također žele da jedete dijetu s vrlo niskom kalorijom. NI HCG nije gubitak kilograma, ali smanjene kalorije rezultiraju gubitkom kilograma.

FDA je u više navrata davao savjete za suzbijanje ove lažne aktivnosti, ali čini se da i dalje traje jer je HCG dostupan i za zakonite primjene poput liječenja neplodnosti.

One liječnike / liječnike koji koriste HCG za gubitak kilograma trebalo bi prijaviti odgovarajućim Državnim odborima za izdavanje licenci, jer oni koriste lijekove (HCG) radi naznaka da nije odobren i naplaćuju im ogromne naknade pacijentima.

Iskrena je prijevara i ljudi koji su u potrazi za brzim popravkom najlakše su žrtve ove nemoralne i sumnjive aktivnosti.

Ervin Lomack
Gubitak kilograma može se dogoditi nakon utroba, mokrenja, znojenja, manipulacije razine natrija i diuretika, a sve to ima malo veze sa stvarnim „gubitkom kalorija“ (nisam ljubitelj tog izraza). Stoga je gubitak težine u kratkom vremenu i pod određenim okolnostima loš pokazatelj stvarnog gubitka kalorija. S druge strane, različite manipulacije težine na ljestvici koje su gore navedene uglavnom se ...

Tvoj odgovor