Koliko kilograma bih svaki dan gubio suhim postom?

Odgovor

01/22/2021
Myles

Suhim postom možete vrlo brzo izgubiti na težini, ali također se ozbiljno možete uvaliti u probleme vrlo brzo ako ne znate što radite.

Preporučam svima koji jedu nekoliko obroka dnevno i žele probati post da započnu s ovim.

Prvi; Detoksikacija. Prestanite jesti šećer, brašno, kofein, soda, tjesteninu i prerađenu hranu, ali i dalje jedite onoliko dobre hrane koliko želite. (Meso, povrće, slatki krumpir), završit ćete s glavoboljama zbog povlačenja šećera i kofeina.

Radite to barem tjedan dana.

Nakon što to prevladate, prijeđite na povremeni post, posebno vam je cilj 23 sata posta i jedan veliki obrok dnevno. (OMAD).

Razlozi su u tome što je Mnogo lakše postiti s OMAD-a jer u osnovi preskačete samo jedan obrok od nekoliko.

Zatim radite do 7 dana vode sa slanom vodom. Trebat će neko vrijeme da stignete. Vjerojatno ćete raditi 48 sati brzo, jesti OMAD nekoliko dana, isprobati brzinu od 72 sata, jesti OMAD neko vrijeme, a zatim nastaviti gurati.

Jednom kada dođete tamo gdje ugodno slanite vodu tjedan dana bez ikakvih problema (IE: ne dobijete žudnju, imate solidnu količinu volje da ne ispustite brzinu jer ste uhvatili zalogaj susjedove pice .) Napokon ste spremni za brzo sušenje.

Savjeti za suho post:

Provjerite jeste li potpuno hidrirani prije nego što započnete. Ako pišate žuto, trebate više hidrirati. Provjerite je li razina elektrolita čvrsta.

Obavezno opskrbite čistom vodom od kokosa, malo sode bikarbone i čistom vodom kako biste započeli rehidrirati kad dođe vrijeme da se brzo osuši.

OSTATI KOD KUĆE! Ne pokušavaj biti heroj i izađi van. Možda ćete se osjećati dobro prvog dana, ali drugog i trećeg dana, osjećati ćete se kao podsticana sranja i jedva ćete se moći premjestiti iz kreveta na kauč.

Isključite telefon: Već ćete se služiti maksimalnom snagom volje da ne popijete piće vode, ne treba vam neki kopile koji vam šalje poruke ili vam stvara dramu dok ste u ovom stanju. Ovo je VAŠE VRIJEME. Budite sebični.

Kad dođe vrijeme da se suha brzo razbije, razbijte je s žličicom organskog sode bikarbone pomiješanom s 1 kart čiste vode i rehidrirajte SLAZO tijekom nekoliko sati.

Zatim polako pijte kokosovu vodu.

Ne vježbajte jer možete ozbiljno da se oštetite. Nastavite rehidrirati tijekom dana.

Nakon što se dobro hidrirate, (IE se opet razbistri), razbijte brzo velikom zelenom zelenom salatom.

Čestitamo, sada ste tvrđi od 90% ostatka ljudske populacije.

Thevenot
Tražite li prirodne načine koji će vam pomoći da izgubite kilograme? Zatim pokušajte med s cimetom u svakodnevnoj prehrani koji će vam pomoći u upravljanju težinom i mršavljenja putovanje. U oba je prisutno puno ljekovitih svojstava med i cimet, Kada pokušavamo smršaviti, isprobavamo čitav niz stvari, od dijeta do vježbi. Ali neočekivano, ova jednostavna kombinacija pokazala je prekrasne prednosti...

Tvoj odgovor