Povećava li se tjelesna težina nakon smrti?

Odgovor

03/03/2021
Arluene

Ne postaje teže.

Može ga biti teže nositi, jer si ne može pomoći ako stvari radite tako da vam stave ruke oko vrata ili se nagnu u vas. Obje ove stvari održavaju težište blizu vas, i čine veliku razliku.

Ili će kruti kip od 150 funti biti lakši, jer iako ne može pomoći, neće se pokretati protiv vas ako se krećete.

Ali stvarno mrtvo ljudsko tijelo - i ja sam im preneo mnoge ocjene, kretat će se; preletit će okolo. Svi zglobovi će omogućiti da se opterećenje premješta na nepredvidive načine, a kontrola nad svim tim pokretima čini zadatak MNOGO težim nego što bi bio.

Budući da je mrtvo tijelo znatno teže nositi od žive osobe slične veličine (pod pretpostavkom da je osoba svjesna), priče se pripovijedaju i u pripovijedanju čine greške.

Ali nema šanse da osoba umre teže.

Jamill
Ja sam liječnik i pišem ovo nakon prilično iskustva s terapijama gubitka kilograma. Ne postoje čarobne tablete ili joga ili dijeta koja će vam pomoći da izgubite masnoću. Ako želite izgubiti masti, sjetite se ovih: Uvijek stvarajte deficit kalorija. Udari u teretanu. Jedite uravnoteženu prehranu. Posebno proteini. I idite osobno kod dobrog dijetetičara umjesto da tražite vaš odgovor ovdje. Najvažn...

Tvoj odgovor