Koji je prikladan za mršavljenje smeđa riža ili proso?

Odgovor

01/22/2021
Delmor

Bok,

Dijelim svoje nedavno iskustvo s ovim pitanjem. Ako to strogo slijedite, doživjet ćete 100% gubitak kilograma.

Prvo, prestanite jesti hranu izvana. Prestani jesti karbohidrat bogata hrana. Jer što god jedete poput chapattija, riže itd. Pretvorit će se u šećer i na kraju pretvoriti u masti što rezultira debljanjem. Ne treba uzimati slatko i šećer jer svi znaju da ovo pomaže u debljanju.

Slijedite ovaj recept juhe za zdravu prehranu i gubite kilograme oko 1kg dnevno.

1. Ujutro najprije prokuhajte 1 čašu vode i dodajte pola limuna i 1 žlicu meda. Ako ne želite med, dodajte umjesto limuna 1 limun.

2. Bavite se vježbom ili šetnjom ili trčanjem u trajanju od 20 do 30 minuta. (To nije obavezno. Ako želite smršavjeti 1 kg, tada to morate učiniti)

3. Nakon 1 sata, za doručak Prvo prokuhajte mong, a ne odvojite prokuhanu vodu i usitnite je mikserom ili smjesom.

2. Vrlo sitno Sjeckajte različito povrće poput mrkve, rajčice, špinata (palak), kupusa, graška, cikle, zelenog čilija, kapsule, tikvice, brokule (neobavezno). Dodajte malo đumbira, češnjaka, luka i opet izmiješajte ili sve

3. Pomiješajte obje stvari i dodajte malo vode, soli i držite na lakom plamenu 5-10 minuta. Dodajte malo crvenog hladnog praha i držite ga pet minuta. Dodajte 5 žlicu Methi klice jer je vrlo korisno u mršavljenju ali nije obavezan.

4.Dodajte ovu juhu 2–4 zdjelice ujutro. Ništa drugo ne biste trebali jesti ujutro.

5. U ručak možete uzimati salatu od krastavaca koliko god želite bez ograničenja. Umjesto krastavca možete popiti jednu čašu pinjenice. Možete jesti grožđe, možete piti i zeleni čaj. Od svega toga uzmite samo jedan stvar nije sve ovo.

6.Uvečer možete piti zeleni čaj ili isto kao i korak 5.

7. Uvečer između 7–8: 30 popodne, morate uzeti gornju juhu s 2-3 zdjele.

8. Iznad prvog i drugog možete napraviti i povrtnu juhu, mongu možete ukloniti navečer ili ujutro. Ali jednokratno trebate jer sadrži puno proteina, a naše tijelo stvara samo protein. A povrće ima vitamine i minerale ,

9. Ujutro ili navečer, za promjenu možete uzeti i salatu s klicevima, zajedno s mongom i salatom od povrća. Moong kao ispod slike

Započela sam je svakodnevno koristiti i gubim težinu kilograma dnevno od ove juhe i koraka kojih morate strogo slijediti.

Programira se samo tjedan dana, a samo u ovom vremenu mršavite što je vodena baza u tijelu. Mršavi samo do neke granice.

Ako vas ispuni bilo koja slabost ili glavobolja, možete popiti jednu šalicu kave ili čaja od đumbira.

Izgubila sam težinu od 4 kg samo za 5 dana. To je iskustvo u stvarnom vremenu i ne mogu obući i svoje stare majice i majicu, što je meni vrlo drago.

Odricanje:

Ovdje sam upravo podijelio svoje iskustvo u stvarnom vremenu. Nisam nikakav dijetetičar, nutricionist, niti liječnik niti bilo koji stručnjak za mršavljenje.

A sve zasluge pripada mojoj ljupkoj supruzi koja mi pomaže da to učinim i natjera me da slijedim ovu dijetu. Hvala puno.

Dodatne pogodnosti

Snizite razinu kolesterola,
Regulacija šećera u krvi i kontrola krvnog pritiska
Sagorijevati tjelesnu masnoću,
Kontrola jake gladi.

Video zapis Dobri, zdravi, hranjivi recepti možete pronaći na mom kanalu.

Samo idite na Google i upišite "foodiemoodie24" videozapise mog kanala na vrhu.

Otvorite i cijevnu aplikaciju i pretražite “foodiemoodie24”, možete dobiti kanal na prvoj poziciji, samo idite na kanal i pretplatite se.

Naziv kanala je "Foodie i Moodie ” imaju ikonu narančaste boje.

Foodie sam ja, a moodie je moja ljupka supruga koja mi je pomogla da smanjim težinu dajući ovu juhu za mršavljenje.

Molimo pretplatite se na moj kanal za nove i zdrave recepte.

Arluene
Ne postaje teže. Može ga biti teže nositi, jer si ne može pomoći ako stvari radite tako da vam stave ruke oko vrata ili se nagnu u vas. Obje ove stvari održavaju težište blizu vas, i čine veliku razliku. Ili će kruti kip od 150 funti biti lakši, jer iako ne može pomoći, neće se pokretati protiv vas ako se krećete. Ali stvarno mrtvo ljudsko tijelo - i ja sam im preneo mnoge ocjene, kretat će se; pr...

Tvoj odgovor