Koliko bih kilograma izgubio ako svaki dan trčim 10 milja na dva mjeseca?

Odgovor

01/22/2021
Juliet Riegel

Drugi su nagovijestili odgovor, ali Ja uglavnom odobravam Nicoin odgovor.

Pravo pitanje nije koliko ćete izgubiti za 2 mjeseca, već o održivosti. Trčanje 10 milja svaki dan tijekom dva mjeseca nije održivo, a na kraju ta dva mjeseca adrenalini će vam se tako obrisati, dobit ćete svu težinu koju pokušavate izgubiti i još više.

5'8 "i 150 otprilike je idealno za muškarce. Za dame, to može objasniti težinu težine. Ako toliko dugo kilometraže izgubite težinu, ali također će izgubiti mišiće. Postat ćete mršavi i potom se tresti šaka koju ste ikada počeli trčati.

Ako se ozbiljno bavite gubitkom težine i to se radi na zdrav način, kombinirajte svoje napore s prehranom i vježbanjem. Vježba je samo 20% jednadžbe, istina je reći.

Pod pretpostavkom da za mršavljenje dopustite 8 tjedana, razumno možete izgubiti 1-2 kilograma tjedno na siguran način bez gubitka previše mišića. Ali umjesto da se samo okrenete trčanju, napravite neko dizanje utega. Pogledajte videozapise o intervalnom treningu visokog intenziteta.

Poznato je da HIIT povećava metabolizam masti čak i nakon što prestanete vježbati.

Što se tiče vašeg gubitka kilograma, možete dramatično izgubiti 5-10 kilograma. samo u promjeni onoga što jedete. Izbjegavajte prerađenu hranu, brzu hranu, ugljikohidrate koliko god možete (manje od 50 grama dnevno) i pijte vodu protiv sode. Ni dijeta soda kao zaslađivači ne može izazvati inzulinski odgovor.

Kratka priča - odaberite metodu koja je održiva za vas i vaše tijelo. Ne gledaj kako ti život završava za dva mjeseca. Postavite ga za uspjeh s pristupom koji možete raditi od sada pa sve do 2-ih.

Najbolji od sreće!

Rebane
To je. Iz jednostavnog razloga što vam prodaju nešto što vam nije potrebno da biste postigli nešto što je bez njega moguće postići. Ne morate kupiti "plan mršavljenja" da biste postigli gubitak kilograma. Morate izračunati svoje kalorijske potrebe i pojesti otprilike 500cal manje nego što vam je potrebno. Tako ćete izgubiti kilograme - ne brzo, ali svakako duže vrijeme ako promijenite sv...

Tvoj odgovor