Što može biti uzrok gubitka kilograma? Čuo sam da je jedan od simptoma refluksa kiseline gubitak kilograma. Je li to istina?

Odgovor

03/03/2021
Madalena

Samo s gledišta pothranjenosti. Sa refluksom kiseline ne možete apsorbirati vitalne hranjive tvari poput B12. Tako ćete možda doživjeti nezdravo mršavljenje. Gubitak kilograma nije tako jednostavan kao kalorija, kao ni kalorija. Mnogi čimbenici utječu na brzinu metabolizma i apsorpciju na nepovoljne načine. Zdrave strategije mršavljenja uključuju zdravu prehranu, upravljanje stresom, kontrolu upale i vježbanje zajedno. Keto dijeta je zdrava opcija mršavljenja jer uči vaše tijelo da se prilagođava masnoći kao izvoru goriva. Razumijem da će se mnogi protiviti ketou kao održivom pristupu mršavljenju i djelomično su točni. Metabolička biciklizam se poboljšava na taj način kao i povremeni post.

Halle
Ovaj odgovor može biti samo esej! Potrudit ću se da rezimiram svoje misli. Mršavljenjem, pretpostavljam da mislite na gubitak kilograma zbog prirodne / zdrave težine, idealne za vaše zdravlje. Da odgovorim na vaše pitanje, mislim da je to zato što je većina smoothija napravljena od organskog sirovog povrća i voća;) A kada konzumirate sirovo povrće i voće, imate (1) više vlakana u tijelu (2) to zna...

Tvoj odgovor