Pomaže li joga kod gubitka kilograma?

Odgovor

01/24/2021
Korman Bevis

Može vam pomoći osobito ako iskoristite blagodati samorazumijevanja i osviještenosti tijela koje prate redovnu praksu. Međutim, ako samo 30 minuta svakodnevno vježbate kod kuće prilično statičnih poza i ne promijenite ništa drugo, malo je vjerojatno da će se to promijeniti.

Ako radite energičnije forns, poput Ashtanga, vjerojatnije je da će vam pomoći u mršavljenju, ali vjerojatno ćete imati više koristi od redovnih tečajeva koji će osigurati da pratite tempo nego se oslanjate samo na kućnu praksu.

Preporučujem vam da pročitate knjigu Charlesa Eisensteina Joga jedenja kako biste lakše razumjeli kako kontrolirati svoju težinu na što pametniji način. Ne radi se o brojanju kalorija, ali to bi moglo promijeniti način na koji razmišljate o hrani i jedenju u osnovi.

Clarette
Kao "vježba" brojanja kalorija, darivanje krvi izgleda prilično sumnjivo. Kalorije koje sagorite može biti negirana vašom potrebom da jedete razuman obrok prije nego što donirate i nakon toga popijete grickalice na bazi ugljikohidrata. Međutim, postoje koristi za one s povišenom razinom feritina u serumu, što znači da ljudi koji izgleda imaju veću količinu željeza pohranjenu u svom tijel...

Tvoj odgovor