Pomaže li Surya Mudra u mršavljenju?

Odgovor

03/03/2021
Groos

DEFINITIVNO DA! Mudre imaju latentnu snagu za oživljavanje tijela za dobro.

Surya Mudra, ili se Sunce Mudra naziva tako da odjekuje toplinom ili vatra sunca. Za ovu mudru se zna da neizmjerno pomaže pri gubljenju kilograma stvarajući puno topline koja eliminira sav loš kolesterol iz tijela i tako smanjuje puno tjelesne masti.

Bolje je vježbati ovu mudru sjedeći Padmasana ili Položaj lotosa. Savijte prstenaste prste obje ruke pritiskom na palčeve tik ispod noktiju. Sjedite normalno udišući zatvorenih očiju kako biste izbjegli odvlačenje pažnje. Sjetite se svojih ciljeva radeći to najmanje 30–35 minuta, svaki dan u početku.

Osim ovih, za učinkovito mršavljenje, uz planiranu zdravu prehranu, Suryanamaskara sigurno će vas brže nego ikad dovesti u dobru formu.

Verge
Ukratko? Pažljivo jelo. Ne, ne mislim ništa ekstremno kao što je brojanje kalorija i gladovanje sebe, ovo drugo što bih toplo predlagao NIKADA da ne radi, ono što mislim je jednostavno savjesna što jedete i kako jedete. Krenuo sam s pažnjom jesti unatrag, nakon razgovora o zdravstvenoj psihologiji s jednim od mojih učitelja u srednjoj školi. Postoji nekoliko studija koje povezuju percepciju i kogn...

Tvoj odgovor