Koji je najbolji nadomjesni obrok za mršavljenje?

Odgovor

03/03/2021
Sorenson

Surađivao sam s mnogim zdravstvenim robnim markama i pronalazio sam zamjenu obroka. Na kraju, netko mi je predložio da isprobam BLCD (uravnoteženu niskokaloričnu dijetu) koristeći shake-ove za zamjenu obroka. Ova metoda je djelovala kod mene i izgubila sam 10 kg u 3 mjeseca kombinirajući trese s vježbom. Otkrio sam da se zbog drhtaja ne osjećam letargično kao prije posta.

Isprobao sam različite shakee popularnih marki da vidim koji je učinkovitiji. Popio sam shakee Herbalifea, Saffola i Obesigo. Svi se razlikuju u sastojcima, ukusu i cijeni. Recenzije trešanja date su u nastavku:

Herbalife Formula 1: Ovo je najskuplja od tri koje sam probao. Ima manje proteina u usporedbi s ostala dva i nekada mi je brže bilo gladno. Okus također nije tako sjajan. Osobno ga ne preporučujem i ocijenio bih ga 2 od 5.

Saffola Active shakeming shake: Ovo je jeftinije od Herbalifea i ima malo više proteina. Ima okus kesar-pista koji nije dostupan kod drugih marki. Nisam ga dugo koristio jer nije bio lako dostupan. Ocijenio bih ga 2.5 od 5.

Obesigo: Ovo mi je najbolje uspjelo jer sadrži vrlo nizak broj kalorija (175 kalorija u svakoj obroci), ali je više nutritivno zaobljenih i sadrži protein sirutke koji je najbolji za izgradnju mišića (mršava masa). Cijena mu je najniža od tri. Otkrila sam i okus ukusnijeg te ga koristim za održavanje težine. Obesigo mi je najdraži od zamena za obrok koji sam probao i ocjenjivao bih ga 4 od 5.

Nadam se da ste ovaj odgovor smatrali korisnim.

https://www.obesigo.com/

Bornstein Altunar
Bilo što ekstremno obično je rizično, posebno kada je riječ o dijetama. Postoje tisuće "stručnjaka", "najboljih dijeta za koje je zagarantirano ...", pilula i drugih trikova koji samo profitiraju od prodavača. Posljedice je malo. Javnost najčešće ima sreću da čuje o negativnom utjecaju kroz nesretne tužbe žrtava izložene u medijima. Pretpostavljam da je najveći problem koji ste...

Tvoj odgovor