Kako spriječiti da mi kosa toliko propadne

Odgovor

01/24/2021
Camilo

U posljednje vrijeme odgovaram na takva pitanja. Nadam se da vam ovo ne smeta. Napisao sam ga sam, ali čuvajte ga u Word dokumentu kako bih ga mogao kopirati i zalijepiti kad je potrebno ...

UVOD

Postoje ljudi koji imaju zdravu, gustu, prirodno tamnu kosu do 70-ih godina. To je obično zbog njihove DNK, a može biti i što jedu na određeni način, ali obično je to oboje. To samo pokazuje da je moguće. Prije nekoliko godina uspjela sam obnoviti kosu određenim prirodnim dodacima. Moj brijač to je zapravo prvi primijetio. Vratio se prilično debeo.

DODATAK OSTAVLJANJA kose

Oni rade. Da nisu, na Amazonu bi bilo puno recenzija s jednom zvjezdicom, ali umjesto toga ima puno recenzija s pet zvjezdica.

Pogledajte Amazon za dodatke obnavljanju kose u tabletama ili kapsulama koji dobivaju stotine recenzija sa 5 zvjezdica za povoljnu cijenu. Kada proizvod na Amazonu dobije samo nekoliko zvjezdica, recenzije mogu biti od strane prodavatelja ili proizvođača. I zapamtite da bi puno skeniranja s jednom zvjezdicom moglo biti od skeptika ... Ali sa stotinama recenzija s pet zvjezdica to su obično istine.

Isprobao sam nekoliko ovih proizvoda tijekom posljednjih 15 godina i sigurno je dobro poslovao na meni. Trebate samo isprobati različite, jer svatko ima manjka u različitim stvarima, ali to je teško saznati. Mogli biste se testirati na nedostatak minerala, ali to bi moglo biti skupo i ostavlja veliki broj drugih elemenata i hranjivih sastojaka koje u tim dodacima lako možete dobiti po povoljnim cijenama.

I zapamtite da kada isprobate dodatke za kosu, dajte svakih nekoliko tjedana da počnu raditi ...

Posve sam sigurna da su NuHair proizvodi najbolje djelovali na meni. Posebno, NuHair HAIR REGROWTH tablete, koje su trenutno po povoljnim cijenama. Imaju DHT Blocker za više novca, ali možete nabaviti veliku bocu Saw Palmetto s ekstraktom za izvrsnu cijenu koja bi se o tome trebala pobrinuti. Trenutačno recenzije o tome nisu tako visoke kao nekad. Ne znam zašto. Ali morate isprobati različite stvari da biste vidjeli što djeluje na vas ...

Amazon.com: NuHair regeneracija kose za muškarce tablete, 60 Broj: Zdravlje i osobna njega

Ovo je trenutno najbolja pila Palmetto za najpovoljniju cijenu iz puno razloga: DR. MARTINOVA SUPER JAČNA PILA PALMETTO ima 25% ekstrakta, opskrbu u 90 dana za manje od 15.00 USD i 4.5 zvjezdica ...

Amazon.com: Palmetto pila super čvrstoće, 180 kapsula Zdravstveni dodatak prostate, kompleks ekstrakta i bobica u prahu, podrška za smanjenje učestalog mokrenja i prirodni DHT blokator za sprečavanje gubitka kose: zdravlje i osobna njega

ISPITIVANJE S OSTALIM DODATKIMA KOJI PORUČUJU KOSU

Započnite s vrlo dobrim multi-vitaminima i multi-mineralima iz prirodnih izvora hrane.

VAŽNO: Ako multi-vitamin sadrži DL-Alpha tokoferil vitamin E, to je sintetički i neće učiniti ništa za ljudsko tijelo. Vitamin E u bilo kojem proizvodu MORA biti D-Alpha tokoferil. Uvijek zapamtite da bi bilo koji brand koji bi proizveo DL-Alpha, bezvrijedan, jeftino proizveden sintetički vitamin E, možda SVE vitamine proizvodio sintetički iz kemikalija.

Jedan od najboljih najboljih multi-vitamina je Vitaminski kod Garden Of Life. Malo je visoko, ali ima stvarno dobre sastojke koji čine razliku. Postoje različite vrste za muškarce, žene itd. ...

Amazon.com: vitamin code za vrt života

Ovo je najbolji multi-vitamin za najbolju cijenu ...

Amazon.com: Prirodni način života svakodnevno muške 50+ ultra potentne tablete, 60: Zdravlje i osobna njega

Također izbjegavajte minerale i druge proizvode s jeftinim kalcijevim karbonatom jer to može uzrokovati naslage kalcija u ramenima i koljenima. Postoje dobri mineralni dodaci po povoljnoj cijeni bez njega. Morate ih samo potražiti. Evo najboljeg multi-minerala po cijeni koju sam nedavno uspio pronaći. ZEMLJI ŽIVOTNI CILJ-MINI UKUPNO MINI imaju posebno dobre stvari za kosu po izvrsnoj cijeni ...

Amazon.com: Country Life Target-Mins Total Mins Multi-mineral Complex with Bor, 120-count: Health and Personal Care

Costco ima KOŽNU KOŽU I NAKT. Izvrsna je cijena za ogromnu bocu. Recenzije na Amazonu kažu da je nekada bila bolja, ali ima puno stvari koje kosa može iskoristiti kako bi se eventualno ponovno napuhala i zgusnula, ili barem ostala dulje.

BITI ISPITIVATI SESPARATNO

To bi trebalo uzimati uz dobar multi-vitamin (ako to nije učinio sam od sebe), jer da biste obnovili kosu, morate dobiti veće doze određenih stvari ...

Biotin, Keratin, silika, vitamin D3, Fo-Ti.

Evo Amazonske potrage za DODATNIMA ZA OBNAVLJIVANJE kose

Amazon.com: dodaci za obnavljanje kose - 4 zvijezde i gore

Prehrana za zdravu kosu

Da biste kosu održali zdravom i vjerojatno obnovili kosu, pokušajte jesti svježe povrće u velikim salatama za ručak ili večeru. Jedite stvari poput zobene kaše za doručak s apsolutno ničim na sebi ili s njom (što je također sjajno za mršavljenje, izdržljivost, snagu i sve zdravlje) ... I pokušajte smeđi riž kuhani sa zelenim grahom za večeru umjesto bijelog riže ili pakiran riža ili nadjev. (Stavite zeleni grah na vrh smeđe riže kada je na pola načina kuhanja). Ili jedite piletinu ili ribu s povrćem na pari (posebno divljim aljaskim lososom). Također je grah bez svinje dobar, pogotovo s smeđim rižom. I probajte voće i med u običnom jogurtu za desert.

Protein je nužan i za kosu, a najkvalitetniji protein koji se najbrže probavlja, a osobu čini najzdravijom jest u organskom bjelančevinom u prahu. Zato stavite malo u bademovo mlijeko ili orahovo mlijeko svaki dan, za doručak ako vam se žuri, ili za vrijeme ručka ili međuobroka, i svakako odmah nakon dizanja utega. Nemati proteinski prah nakon dizanja utega je poput odlaska na posao, a ne plaćati se.

Costco ima ORGAIN i VEGA ONE. Obje su ponekad u prodaji.

IZBJEGAVITE govedinu, svinjetinu, prženu hranu, šećer i sve ostalo sa slaninom, hidrogeniranim uljima ili palminim uljem. Oni začepljuju krvne žile, arterije i folikule kose koji transportiraju hranjive tvari u kosu i iscrpljuju tijelo vitaminima, hranjivim tvarima i mineralima.

Njega kose za deblju kosu

Nikada, nikada nemojte koristiti sušilicu za kosu ili najlonsku četku. Četka za kosu od svinjske četkice je dobar za kosu, ali pobrinite se da se stvarno napravi s čekinjama od svinje. Oni bi trebali biti nešto mekani, različitih boja i različitih duljina. Svaka četkica sa čekinjama koja se osjeća poput plastike i sve je iste boje, a iste duljine nije čekinja svinja.

Pazite i na svaki proizvod za kosu koji kupite. Provjerite jesu li svi sastojci prirodni iz biljnih izvora.

ŠAMPONI ZA GUMBIJU KOSU

Moj apsolutno najdraži brend je ORGANIX. Moj omiljeni šampon je njihov COCONUT MILK SHAMPOO. Dobro miriše i zaista čini da moja kosa izgleda gusto svaki dan. Imaju i puno drugih proizvoda s prirodnim hranjivim tvarima za obnavljanje kose.

Kad koristite šampon sa dlakom koji u njemu obnavlja hranjive sastojke ... Kad prvi put uđete u tuš, namočite kosu i snažno trljajte šampon vrhovima prstiju dok vam ruke ne budu umorne, ostavite unutra i isperite posljednja stvar, neposredno prije izlaska iz tuša.

Tyika
Ako je životni stil bio zdrav, radio bi na neodređeno vrijeme, jer je održiv, realan i razuman u onome od čega se sastoji. Napadi i trendovi poput specifičnih dijeta uparenih s određenom rutinom vježbanja obično izgaraju u roku od nekoliko godina ili tako nešto. Znajući to, možemo vidjeti da ih nije bilo (više)...

Tvoj odgovor