Je li mršavljenje doista 70% dijeta i 30% vježbanja? Primjenjuje li se ovo pravilo za sve?

Odgovor

01/24/2021
Greyso

Doista. Bez obzira na to je li debljanje ili gubitak kilograma, dijeta igra ključnu ulogu koja iznosi 70%, a tjelovježba samo 30%. To je zato što dok radimo ili na tome da izgubimo težinu u smislu masti ili da bismo stekli mišićnu masu, u teretani guramo svoje granice, znojimo se kao pakao i tijelo se nakon treninga razboljeva.

Dok vježbamo početnih 30-40 minuta, naše tijelo počinje sagorijevati kalorije i koristi adenosin trifosfat (ATP) kako bi dobio energiju koja se pohranjuje u ATP obliku. Nakon 40 minuta vježbanja, mišićna skupina koju udaramo toliko se zagrijava da počinje sagorijevati masnoću da bi dobila malo energije, a ta višak pohranjene masti izlazi iz tijela u obliku znoja.

Što se više znojite, brže ćete izgubiti masnoću i u konačnici izgubiti težinu, ali sve ovisi o vašoj prehrani. Primjer - Ako se znoite i želite izgubiti težinu, tada biste trebali provjeriti i vašu prehranu koja igra glavnu ulogu. Ako vaša dnevna potreba vašeg tijela iznosi 2000 kalorija, a vi želite razbaciti višak masnoće, tada biste trebali smanjiti unos malo kalorija iz svoje prehrane, tako da vaša prehrana ne bi mogla ispuniti vašu prehranu i stoga će početi sagorijevati pohranjenu masnoću u tijelu čak i kada sjedite, hodate ili radite nešto drugo, a zatim vježbate. Dakle, to će smanjiti ukupnu masnoću i dovesti do velikog gubitka težine.

Samo morate imati na umu da je to dug proces, a strpljenje je ključno. Ako ne vidite rezultate u prva dva tjedna, ne gubite nadu, kladim se da ćete sigurno vidjeti rezultate ako nastavite put. Za bolje rezultate pripremite plan prehrane uz pomoć svog trenera i pokušajte smanjiti brzu hranu ili one prehrambene proizvode koji sadrže višak masnoće. Ako to ne uspije, idite na KETO dijetu, ali to se ne preporučuje.

Preobrazi se - Goodluck

PS- Dijeta 70% i tjelovježba 30%

Wolfe
Načela stalnog gubitka masnoće: "Tajna" nije tajna Pročitajte: Ketogena dijeta za mršavljenje i borbu protiv bolesti Iako koračate po traci i probijate sjemenke i klice, vaga u kupaonici se odbija ukloniti. Međutim uistinu, formula za gubitak masti je prilično jednostavna. Samoproglašeni zdravstveni stručnjaci i majstori hokeja za fitness obećavaju da ćete moći skinuti kilograme (ili sk...

Tvoj odgovor