Zašto vozač u jednoj utrci izgubi do 3 kg težine?

Odgovor

03/03/2021
Venditti

Jer je vruće u pilotskoj kabini, a temperature dosežu oko 50 Celzijevih stupnjeva (120 Farenheita). Vozači F1 nose dva sloja odjeće, jedno odijelo za zaštitu od požara, a slijedi im trkačko odijelo koje vjerojatno povećava toplinu.

Sad to kombinirajte s činjenicom da vam srce kuca u prosjeku 150+ otkucaja u minuti i fizičkim naporom od svih G-sila i samo mentalnim naporom od rada svih prekidača, itd. I imate svoj odgovor.

Iako je automobilima F1 dopušteno nositi do 1.5 litara tekućine za piće u automobilu, vjerojatno nije ni to da bi nadoknadili sve tekućine i kalorije koje je vozač izgubio tijekom dvosatne utrke.

Ponekad se pitam kako mogu ovo skinuti odmah nakon utrke:

Simonsen
Gubitak težine ne odnosi se samo na brzo gubljenje kilograma, već i na gubitak kilograma na način da se ne odbija. Većina ljudi samo se koncentrira na dijetu koja im pomaže da smršaju, ali na kraju dana, te dijete oduzimaju sjaj sebe i snage u tijelu. Vrlo je važno ne usredotočiti se samo na uništavanje kilograma, nego i održavanje zdravog carstva. Evo cjelovitog vodiča za Top 5 planova prehrane z...

Tvoj odgovor