Koliko biste kilograma izgubili u jednom tjednu jedući 600 kalorija dnevno?

Odgovor

01/24/2021
Abbey

Dakle, trenutno imam postavljeno na 650 kalorija dnevno, ali nikad ga nisam pogodio. Gledajući najbližeg svog tragača, bio sam 525 i to zato što sam zaista želio čašu vina dok sam bio s prijateljima. Radim to već mjesec dana i izgubio sam 29.3 kilograma. Također brzo radim 20: 4 (jedem između 3 i 7 sati) i djeluje sasvim dobro i da budem iskrena nisam gladna, ali imam dovoljno masti na sebi da će moje tijelo preživjeti još dosta vremena. Prva četiri dana sam se fokusirala na samo tekućine, pa kad je došlo vrijeme zašto jesti prozor, imala sam kostnu juhu poput kasnog ručka, a zatim i smoothie od vode, špinata, kelja i smrznutih jagoda. Ovo mi se činilo da barem malo treniram pamet da počnem ne očekujem puno. Prvi tjedan dobio sam nasumične bolove od gladi, ali prije dva tjedna nisam ih primjetio više.

Dok postim, pijem crnu kavu kad se probudim, a ostatak je voda do vremena za jelo. Slažem se s njom jer uglavnom samo radim bjelančevine i masti dok jedem, ali ako odlučim da želim preljev za salatu, ne prebijam se jer to nije kao da uzimam puno. Uzimam različite vitamine i dodatke nadomještanju.

Sada sam na mjestu gdje ionako ne mogu jesti puno, inače će mi trbuh smetati, tako da se nalaze kosti iz kostiju, snamy dekan protein snack ovisno o tome želim li hranu ili ne, jedem neku vrstu bjelančevina kuhanih na maslacu ili avokadovom uljem ako nisam raspoložen za hranu, ali nešto lagano idem svom smoothieju.

Napravio sam keto prošlost, nsng, samo redovito brojanje kalorija i ovaj put se iz nekog razloga čini da djeluje i lako mi se to drži. Jedino što mogu napomenuti je da hodam 35 minuta hoda četiri dana u tjednu, a radim jednostavne vježbe kod otpora kod kuće. Ovoga puta ništa ludo. To je jednostavno. Ovaj put mislim da će to zaista uspjeti. Budući da sam SAHM, postalo mi je previše lako izgubiti se i slijedeći ovo ne osjećam kao da sam propustio.

Venditti
Jer je vruće u pilotskoj kabini, a temperature dosežu oko 50 Celzijevih stupnjeva (120 Farenheita). Vozači F1 nose dva sloja odjeće, jedno odijelo za zaštitu od požara, a slijedi im trkačko odijelo koje vjerojatno povećava toplinu. Sad to kombinirajte s činjenicom da vam srce kuca u prosjeku 150+ otkucaja u minuti i fizičkim naporom od svih G-sila i samo mentalnim naporom od rada svih prekidača, i...

Tvoj odgovor