Može li mdma uzrokovati gubitak kilograma?

Odgovor

02/25/2021
Fagaly Mcquiston

Da, to totalno može.

Samo u slučaju da se netko tko čita, pita, MDMA je uglavnom poznat kao ekstazi u obliku tableta. To je vrlo moćan psihoaktivni lijek koji je zaista popularan na velikim koncertnim događanjima, jer vam daje puno energije, povećava vašu senzornu svijest i dovodi vas u stanje euforije.

Dakle, kad ste na njemu, gubite apetit, povećavate otkucaje srca i nešto nesanice. Sve stvari koje će sagorjeti puno kalorija za gubitak kilograma.

Međutim, otprilike tjedan dana nakon uzimanja, uobičajeni simptomi uglavnom su anksioznost, paranoja, depresija, razdražljivost i oštećenje pamćenja. Teško je s kojeg siđe.

Ako ga dugo uzimate, to može uzrokovati moždane lezije, što je nekako poput dijelova vašeg mozga koji eksplodiraju, i može uzrokovati sve vrste strašnih problema po cijelom tijelu. Ako ga predozirate samo jednom, možete dobiti i napadaje i srčani udar.

Dakle, da, to u potpunosti može uzrokovati gubitak kilograma, a može vas i ubiti. Budi siguran.

Abbey
Dakle, trenutno imam postavljeno na 650 kalorija dnevno, ali nikad ga nisam pogodio. Gledajući najbližeg svog tragača, bio sam 525 i to zato što sam zaista želio čašu vina dok sam bio s prijateljima. Radim to već mjesec dana i izgubio sam 29.3 kilograma. Također brzo radim 20: 4 (jedem između 3 i 7 sati) i djeluje sasvim dobro i da budem iskrena nisam gladna, ali imam dovoljno masti na sebi da će ...

Tvoj odgovor