Koje su prednosti i vrste smoothija za mršavljenje?

Odgovor

03/03/2021
Tirzah Duttko

10 stvari koje treba dodati vašem smoothiju za brže mršavljenje

1] Zeleni čaj u prahu

2] Borovnice i jagode

3] Špinat

4] Kokosovo ulje

5] Cimet

6] Chia sjemenke

7] Laneno sjeme

8] Cvekle

9] zob prah

10] Đumbir / đumbir u prahu

Prednosti pijenja zdravih smoothieja

Pomaže vam da izgubite težinu

Smoothies vam mogu pomoći izgubiti višak tjelesne težine bez preskakanja bilo kojeg obroka. Voće i bobice koje se koriste za pripremu ovih napitaka služe kao izvrsni suputnici za očuvanje zdravlja i osjećaj hladnijeg vrućeg ljetnog jutra. Enzimi prisutni u nekoliko plodova pomažu u otapanju tjelesne masti i čišćenju vašeg krvožilnog sustava.

Sprječava dehidraciju

Voda je najbogatija stvar i na zemlji i u vašem tijelu. Oko 70 posto vašeg tijela čini voda. Uz smoothie uz doručak izvrstan je način nadoknade gubitka vode u vašem tijelu tijekom ljeta.

Osjećate se punim

Ljudi koji pokušavaju smršaviti često preskaču jutarnji obrok i završavaju grickanje hrane u većim količinama između obroka. Da biste to izbjegli, stručnjaci savjetuju da imate smoothieje napravljene od izvrsnog voća i okusa, tako da dulje vrijeme ostanete puni.

Kontrolira težinu

Smoothieji su puni hranjivih sastojaka i okusa. Oni su bitan dio najboljeg doručka u Edmondu, jer pružaju snažan početak dana. Puno proteina, zajedno s mnogim hranjivim tvarima, oduzimaju želju za hranom i drže vas podalje od jedenja neželjene hrane.

Pomoć u probavi

Zeleni smoothie koji sadrže puno zelenog lisnatog povrća dodaju neophodne vitamine i minerale doručku i pomažu u probavi. Vlakna opskrbljena ovim pićima umnožavaju prednosti ukusnog doručka, posebno tijekom ljeta.

Izvor antioksidansa

Zeleni čaj popularan je izvor antioksidansa. Možete dodati matcha zeleni čaj u prahu kako biste svoje smoothieje obogatili antioksidansima, a oni će vam pomoći u sprečavanju mnogih bolesti. Grožđe, bobice i slatki krumpir prirodni su izvori antioksidanata.

Pojačava imunitet

Imunitet se odnosi na sposobnost vašeg tijela da se bori protiv patogena i bolesti. Ovaj prirodni potencijal postaje degeneriran iz nekoliko razloga. Zanimljivo je da je smoothie od sastojaka koji sadrže hranjive tvari poput beta-karotena pomaže u jačanju vašeg imunološkog sustava.

Zdravi smoothie za mršavljenje

Adamo Shivkumari
Ne postoji kava koja vam može izravno pomoći u mršavljenju. Nema takve vrste sjekača masti. Kako se kaže, trik je da se prehranite i jedete inteligentno. BOLLET PROOF kava pomaže vam održati puni stomak, držati glad pod nadzorom, tako da nećete cijeli dan žvakati ugljikohidrate i tijekom procesa gubiti kilograme. Sve iznad vaše kalorijske potrebe povećava težinu, a ispod će smanjiti težinu. Da bis...

Tvoj odgovor