Zašto sam udario visoravan mršavljenja dok sam bio na povremenom postu?

Odgovor

03/03/2021
Colinson

Evo nekoliko razloga zbog kojih biste se plašili:

 • Ne jedete dovoljno proteina

  Jedenje proteina u 25-30% kalorija može povećati metabolizam za 80-100 kalorija dnevno i učiniti da automatski pojedete nekoliko stotina manje kalorija dnevno. Također može drastično smanjiti žudnju i želju za grickanjem
 • Binge jedete

  Čak i ako je nešto zdravo, kalorije se i dalje računaju. Ovisno o količini, jedan napitak često može uništiti dijetu vrijednu dijeta.
 • Ne radiš Povremeni post

  Mit je da bi svaki dan trebao pojesti mnogo malih obroka kako bi se potaknuo metabolizam i izgubila težina.

  Studije zapravo pokazuju da učestalost obroka ima malo ili nimalo utječe na sagorijevanje masti ili gubitak kilograma. Također je smiješno nezgodno pripremiti i jesti hranu cijeli dan, jer to čini zdravu prehranu mnogo kompliciranijom.

  Povremeni post je učinkovita metoda mršavljenja. Primitivno govoreći, to je preskakanje obroka, ali da budemo iskreni, toga ima toliko više. Zbog toga je Aplikacija DoFasting je bio takav uspjeh - praćenje posta je šetnja parkom, dobivate svakodnevne vježbe i ukusne, jednostavne za pripremu jela. To dovodi do ozbiljnog gubitka kilograma.
 • Ne pratite svoj unos kalorija.

  Osviještenost je nevjerojatno važna ako pokušavate smršavjeti. Mnogi ljudi nemaju pojma koliko zapravo jedu.
Kizzee Goodrow
Phen375 suzbija apetit tako da prestanete nekontrolirano jesti kad god vam mozak kaže da to učinite. Jedenje svih vrsta bezvrijedne hrane, u bilo koje vrijeme i na bilo koji način, bez razmišljanja o potencijalnim posljedicama, imalo je znatne štetne učinke na vašu težinu. Phen375 dobro dolazi upravo u tom smjeru, a njegovi sastojci neminovno će učiniti posao, s obzirom na svu naučnu pozadinu koja...

Tvoj odgovor