Kako izgubiti 20 kilograma za 2 mjeseca

Odgovor

01/24/2021
Dole
 1. Odredite svoje ciljeve. Budi iskren. Vidite, već ste pogrešno identificirali svoje ciljeve: izgubiti 20 kilograma nešto je što biste mogli postići amputiranjem udova. To nije ono što želite. Želite izgubiti masnoću.
 2. Ne trebate izgubiti 20 kg, samo mislite da morate. Zašto? Jer je masnoća drugačija od mišića. I to također izgleda drugačije.
 3. Da biste izgubili 20 kilograma masti, morali biste stvoriti poprilično kalorijski deficit (CD). Što je? CD nastaje kada pojedete manje kalorija nego što sagorite. Većina ljudi tvrdi da je 1kg masti ~ 7700 kalorija. Ako niste osobito vješti u matematici, samo je zaokružite na 8000. Tako biste morali stvoriti kalorijski deficit od ~ 160 000 (za 20 kg masti). To je ogromno!
 4. 2 mjeseci imati oko 61 dana. Krenimo danas, budući da ovo čitate sada, a vjerojatno ionako nećete mnogo učiniti. To vam ostavlja 60 dana. To znači da trebate stvoriti oko 2666,666666 u CD-u dnevno. To je puno. To bi moglo značiti nešto ~ 8 sati trčanja / dan, ovisno o vašoj dobi, trenutnoj težini, visini, spolu itd
 5. Morate biti realni i usredotočiti se na ostvarljive ciljeve:
  1. popravite se na 1800 kalorija dnevno. To bi moglo biti malo prenisko ako ste u velikoj mjeri izgrađeni (visoki / mladi itd.)
  2. radite intenzivni trening otpora 3 puta tjedno (pumpajući željezo).
  3. radite intenzivni intervalni trening 3 puta tjedno (google ga)
  4. idi na dijetu s visokim udjelom bjelančevina i niskih hidrata
  5. ne protežu se
  6. spavajte dobro (8h), po mogućnosti pomoću kalkulatora ciklusa spavanja i drugih trikova kako bi vam spavanje bio ugodan san.
  7. prestanite jesti bezvrijednu hranu.

Najbolji od sreće!

Cantone Popat
Pečeni gram smatra se vrlo korisnim za zdravlje. gubite kilograme jedući pečeni gram, sadrži bjelančevine i vlakna Uzimajući gram germinated gram ujutro, tijelo dobiva željezo, kalcij i mnoge druge bitne elemente kao i vitamine. Ako tražite zdravlje, gram pečenja također je vrlo koristan. Najspecijalnije je da je to zdravi zalogaj zbog niskokaloričnih kalorija. Ugljikohidrati, proteini, kalcij, že...

Tvoj odgovor