Je li zdravo postiti 18 sati dnevno?

Odgovor

01/22/2021
Idell

Da. Post je izvrstan alat za mršavljenje. Post pospješuje izlučivanje hormona ljudskog rasta, što je važno za sagorijevanje masti. Post može također pospješiti izgradnju mišića, istovremeno smanjujući razinu inzulina.

Post može biti dobar za sportaše: To je zato što, kao što je ranije spomenuto, post može učinkovito izgubiti višak masnoće, a istovremeno optimizirati rast mišića, zbog proizvodnje HGH. Post se savjetuje za dane treninga, dok se sportaše preporučuje jesti u danima igre.

Post je sjajan za normalizaciju osjetljivosti na inzulin: Post je učinkovit način da se to postigne. Kada se poveća osjetljivost na inzulin, možete bolje spriječiti bolesti, rak i srčane komplikacije.

Post može normalizirati razinu grelina: što je ghrelin? Zapravo je poznat i kao hormon gladi. Jer je odgovoran da kažete svom tijelu da je gladan. Kad postite, razina grelina u vašem tijelu se normalizira, tako da zapravo postaje preciznija kada vam govori treba li jesti ili se prepustite doručku.

Posno se zna da se postom smanjuje nivo lošeg kolesterola u tijelu, a smanjuje se i stvaranje triglicerida.

Post može pomoći tijelu da sporije raste.

Tipični isprekidani brzi kreću se od 14-18 sati. Ako ste stvarno gladni, jedite.

Ako to ne učinite, dodat će se stres.

Dole
Odredite svoje ciljeve. Budi iskren. Vidite, već ste pogrešno identificirali svoje ciljeve: izgubiti 20 kilograma nešto je što biste mogli postići amputiranjem udova. To nije ono što želite. Želite izgubiti masnoću.Ne trebate izgubiti 20 kg, samo mislite da morate. Zašto? Jer je masnoća drugačija od mišića. I to također izgleda drugačije.Da biste izgubili 20 kilograma masti, morali biste stvoriti...

Tvoj odgovor