Kako djeluju flasteri za mršavljenje?

Odgovor

01/24/2021
Salomie Sanes

Zakrpe za mršavljenje prilično su nov fenomen, a na prvi pogled čini se da su odgovor na svačije molitve - način da učinkovito mršavite, a da pritom ne radite nikakav posao, čak i ne mijenjajući svoje prehrambene navike. Jeste li upoznati s izrazom "Ako se nešto čini predobro da bi bilo istinito, vjerojatno jest"? Provjerite kako biste saznali neke istine prije nego što se zanesete flasterom za mršavljenje.

Istina jedna

Ako možete pronaći flaster za mršavljenje koji djeluje - a velik je i slučaj - šanse su da bi ga trebao propisati liječnik. Gubitak kilograma u obećanim stvarima može uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme i zbog toga će vaš liječnik prethodno htjeti proći puno testova itd. Možda ne želite čuti istinu, ali činjenica je da ako počnete odbacivati ​​35 kilograma u jednom mjesecu kao što obećavaju, vaše će tijelo trpjeti neke ozbiljne nuspojave od vašeg flastera za mršavljenje.

Istina dva

Većina komercijalnih proizvoda ima malo učinka. A ako flaster za mršavljenje ima neke pozitivne učinke, to neće biti od "biljnih" ekstrakata ili iz ekstrakta čajevca ili bilo čega drugog za što tvrde da ima čarobne moći. Činjenica je da, ako provjerite sastojke, primijetit ćete da će pored biljnih stvari većina njih sadržavati velike količine kofeina, efedre ili nekog derivata takve tvari. Te kemikalije ubrzavaju vaše srce, što zauzvrat uzrokuje da vaše tijelo sagorije nešto više kalorija nego inače da bi uspjelo i dalje. Dopusti mi da vas pitam, ako imate prekomjernu težinu, je li previše rada vašeg srca na taj način, najpametniji način za gubitak kilograma?

Istina tri

Mnogi od njih su nelicencirani. Zbog prirode interneta, ove flastere za mršavljenje možete oglašavati na prodaju svugdje, poput Viagre i drugih stimulansa. Može biti vrlo teško odrediti je li supstanca koju kupujete legalna za vaše područje ili čak ako je odobrena za upotrebu na ljudima. Ako imate i najmanju sumnju, nemojte je kupiti!

Istina četiri

Ako imate dovoljno sreće da vidite rezultat nakon korištenja flastera za mršavljenje, to neće trajati. Vaše tijelo reagira samo na kemikalije koje se apsorbiraju kroz vašu kožu. Čim prestanete nositi flaster, vratit ćete se kako ste bili. Ako ne planirate nositi flaster za mršavljenje do kraja života, možda biste htjeli razmisliti o drugačijoj metodi mršavljenja. Zakrpe jednostavno neće dugoročno pomoći!

Jedan moj prijatelj je to koristio Patch za mršavljenje to mu je uspjelo.

Cavill
Svi su različiti. Bez obzira rade li za mene ili ne, ne govori vam hoće li raditi za vas. Isprobajte ih i pogledajte. Oni koji djeluju na suzbijanju apatita stvarno mi pomažu u smanjivanju veličine porcija (sve dok radim na tome - ne rade to sve sami). Čini se da ipak ne pomažu mojoj sestri. Jedini način da to znate je da ih isprobate i promatrate rezultate. Svaki dan vagam i crtam ga na grafikonu...

Tvoj odgovor